Ponešto o sebi


Toliko cenim neke duhovne "učitelje" moga doba da ću ih sa poštovanjem izučavati a truditi se da pronađem i ispravim njihove zablude.


I ako smatram da podaci o mom životu vama i nisu važni, napisaću par stvari o sebi a vi ipak pročitajte poneki tekst, pa odlučite koliko vam je čitanje mojih tekstova uopšte potrebno.


Ideja prvog pojavljavanja pod imenom  Novi Lik pojavila se spontano negde oko 2001 godine, i pod tim imenom se pojavljujem na web forumima a kasnije i na  facebooku. Iz tog razloga zbog onih koji prate moja zapažanja sam i zadržao to ime.


Za samospoznaju sam počeo da se interesujem sa svojih 18-19 godina. Od tada prolazim kroz razne psihološke i alternativne radionice samospoznaje, i izučavam razne tehnike "rada na sebi".

   1983 godina je od naročitog značaja za mene, jer  tada igrom slučaja i neznajući zašto odlazim na "mesto moći" i tada na kratko doživljavam prvo i spontano iskustvo stanja prosvetljenja  Posle tog događaja, u narednim godinama još nekoliko puta doživljavam približno jednako jaka  iskustva, ali nažalost samo preko tehnika. Pošto su bivanja u takvom stanju  trajala vrlo kratko,  a nisam ga ostvario trajno, jedino mi preostaje da se nekada vratim,  možda  zauvek u to stanje. Ali samo potpuno svestan samog načina,  obogaćen iskustvom svakog svog koraka koji vodi ka stanju prosvetljenosti.

    Smatram da u narednom periodu jedino sistematski - naučni pristup dolaska do tog  eksluzivnog stanja svesti ima smisla, pa je i moja namera da dam sve najbolje od sebe na tom polju...♫
kontakt

Нема коментара:

Постави коментар

Svaka dobronamerna kritika je dobrodosla!